Картини за дома

Картини за дома

От тук ще научите какво е Дигитално масло, какви са предимствата му и ще направим сравнение с други популярни методи за репродуциране, като "Ръчен релеф", "Пресечен лак" и други.
 
Под Дигитално масло разбираме съвкупност от цифрови и ръчни техники, позволяващи репродуцирането на живописни произведения на изкуството с безпрецедентна точност и скорост, на цена, доближаваща се до обикновения печат. Резултатите са очарователни и пълни с цвят и въздействащ релеф произведения, изключително близки до определението за оригинал.

Предимства:

Точно възпроизвеждане на оригиналните цветове
Точно копиране на релефа при наличие на 3D сканирано копие
Свобода за влагане на различни материали за текстуриране
Възможност за създаване на авторски оригинали
Произволно мащабиране на размерите на релефа и изображението
Издържливо на вода - картини за баня
Възможност за производство на репродукции с големи размери
Недостатъци:

Сложно в технологично отношение
Трудоемко и времеемко
Крайният резултат донякъде зависи и от таланта на изпълнителя.
Скъпи материали и машини
Наборът от техники, които усъвършенстваме вече повече от 12 години, е изключително разнообразен и събира в себе си повечето познати и традиционни техники с достиженията на дигиталната революция в Европа и отвъд океана. Изборът точно какво да се приложи, зависи от конкретното произведение и тиража му.

Резултатът е като истинска картина с реална обемна текстура (не прозрачен гел, изполван в тъй наречения „ръчен релеф“). Технологията също позволява да се апликират във визията истински материали - органично текстуриране като пясък, памук, конопени нишки и кристали и шлак метал, златни или сребърни акценти. Така се създават уникални по своята текстура картини, позволяващи артиста да вложи своята визия и талант в авторски копия, които практически представляват нови версии на произведението.

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-36 от 1020

Настрой низходяща посока
на страница